Aurinkolasit pyöräilyynAurinkolasit pyöräilyyn

Aurinkolasit pyöräilyyn

MessyWeekend Tempo, aurinkolasit, vihreä

MessyWeekend Tempo, aurinkolasit, vihreä

Älykkäät aurinkolasit kevyellä kehyksellä ja neliön muotoilulla
84 EUR
MessyWeekend Tempo, aurinkolasit, vihreä
MessyWeekend Tempo, solbriller, sort

MessyWeekend Tempo, solbriller, sort

Älykkäät aurinkolasit, joissa on polarisoidut linssit ja kevyet kehykset.
84 EUR
MessyWeekend Tempo, solbriller, sort
Demon Performance Fotokrominen, aurinkolasit, mustaViimeinen varastossaIlmainen toimitus

Demon Performance Fotokrominen, aurinkolasit, musta

Kevyet urheiluaurinkolasit, joissa on säädettävä nenäklipsi ja fotokromaattinen kat. 0-3 linssi
99 EUR

 Pyöräilyaurinkolasit - erityisesti pyöräilyyn tarkoitetut aurinkolasit

Saatat ajatella, että pyöräillessäsi voit käyttää mitä tahansa aurinkolaseja, ja jossain määrin se pitääkin paikkansa. Pyöräilyyn tarkoitettujen aurinkolasien valinnassa on kuitenkin monia etuja, sillä ne täyttävät kaikki pyöräilijän tarpeet. Pyöräilyaurinkolasit istuvat tyypillisesti lähempänä kasvoja ja ovat turvallisemmat, joten ne eivät ole vaarassa pudota, kun olet aktiivinen. Niissä on myös aerodynaamisempi ja urheilullisempi muotoilu, joka suojaa silmiäsi auringon säteiltä, tuulelta ja säältä.
 

Demonin ja Cairnin pyöräilylasit

Aivan kuten hiihtolaseissa, myös pyöräilyyn tarkoitetuissa aurinkolaseissa sinun on harkittava lasien valintaa, joissa on tarkoitukseen sopiva linssi. Linssien tyyppi vaihtelee valo-olosuhteiden mukaan - aivan kuten rinteessä. Jos lähdet pyöräilemään erittäin kirkkaalla säällä ja kovassa auringonpaisteessa, sinun on otettava mukaan pyöräilyaurinkolasit, joissa on tummat linssit, kun taas pilvisenä tai sateisena päivänä sinun on otettava esiin lasit, joissa on vaaleammat linssit. Pyöräilyaurinkolasit eivät ainoastaan paranna näkyvyyttä pyöräilyn aikana, vaan ne myös suojaavat silmiäsi auringon UV-säteiltä ja mahdolliselta sateelta ja kaikelta muulta ilmassa olevalta.
 
Me Aktiivinentalvista myymme Demonin ja Cairnin hyviä, tähän tarkoitukseen suunniteltuja pyöräilyaurinkolaseja. Molemmat ovat silmälasimerkkejä, jotka ovat erikoistuneet urheilijoille tarkoitettujen silmälasien kehittämiseen, minkä vuoksi sekä linssien että kehysten laatu on huippuluokkaa. Lisäksi sekä Demon että Cairn valmistavat pyöräilyaurinkolaseja erittäin edulliseen hintaan.
Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.