BCABCA

BCA

BCA T3 Rescue lumivyörypakettiIlmainen toimitus

BCA T3 Rescue lumivyörypaketti

Lopulliset turvavarusteet, joita tarvitaan hiihtäessä maastossa
489 EUR
BCA T4 lumivyörypakettiIlmainen toimitus

BCA T4 lumivyörypaketti

Täydellinen setti - Bestselleristä on tullut entistäkin parempi! Uusi paketti on nostettu pykälän verran
509 EUR
BCA TS Rescue lumivyörypakettiIlmainen toimitus

BCA TS Rescue lumivyörypaketti

Pakkaus, jossa on kaikki turvavarusteet, joita tarvitset matkustaessasi off-pisteellä
375 EUR

 BCA - Back Country Access

Jokaisella off-pisteeseen hurahtaneella hiihtäjällä tulisi olla perustiedot koskemattomilla vuorenrinteillä hiihtämisestä ja ainakin perusturvallisuus- ja lumivyöryvarusteet. Nämä löytyvät BCA. Kuten nimestä käy ilmi, BCA on tuotemerkki, joka tarjoaa hiihtäjille pääsyn back country - tai off-piste -hiihtoon mahdollisimman korkealla turvallisuustasolla. BCA on perustettu Coloradossa, Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa hiihtäjille laajan valikoiman off-piste -varusteita lapioiden, luotaimien, lumivyörypiippareiden ja ennen kaikkea lumivyöryreppujen muodossa. Lisäksi BCA tarjoaa myös erilaisia työkaluja ja muita tarvikkeita talviurheiluun. BCA toi ensimmäisen lumivyörylähettimensä markkinoille vuonna 1997, ja sen jälkeen on menty vain yhteen suuntaan. Nykyään BCA on maailmankuulu ja suosittu maastohiihtäjien keskuudessa turvavarusteistaan. 
 

Ei pelkkiä lumivyöryvarjostimia - BCA:n lumivyörypaketit.

Perustamisestaan lähtien BCA on luonut kokonaisen valikoiman turvavarusteita hiihtäjille. Lumivyöryvahinkovastaanottimien lisäksi myös niiden luotaimet ja lapiot ovat suosittuja. Nykyään selkeä suosikki on BCA:n lumivyörypaketit. Näin BCA on luonut maastohiihtäjille täydelliset turvavarusteet ja koonnut ne kaikki yhteen pakettiin, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mitään ei jää puuttumaan. Tyypilliseen lumivyöryturvapakettiin kuuluu lumivyörymajakka, luotain ja lapio - kaikki pakattuna reppuun, joka helpottaa ja helpottaa hiihtämistä. 
 

BCA:n lumivyöryreppu

BCA on perustamisestaan lähtien tuonut markkinoille oman puhallettavan repputurvajärjestelmänsä nimeltä Float. Kyseessä on muilta valmistajilta tuttu ilmatyynyjärjestelmä, jossa lumivyöryn sattuessa voit puhaltaa ilmatyynyn täyteen ja kellua sen päällä, mikä parantaa selviytymismahdollisuuksiasi merkittävästi.  
 
BCA:n turvavarusteet ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja, ja AktiivinenTalvista löydät suositut lumivyörypaketit hintatakuulla.

 

Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.