LekiLeki

Leki

Leki Bold Lite S, hiihtosauvat, musta/punainen

Leki Bold Lite S, hiihtosauvat, musta/punainen

Paino 243 g. Hiihtosauvat rinteeseen, joissa on älykäs liipaisujärjestelmä kahvassa
85 EUR
Leki PRC 650, maastohiihto sauvat, musta/keltainenIlmainen toimitus

Leki PRC 650, maastohiihto sauvat, musta/keltainen

Paino 84g/m. Hiilisauva suositulla Trigger Shark -järjestelmällä ja korkkikahvalla
99 EUR
Leki Venom SL 3D, hiihtosauvat, neonvaaleanpunainenIlmainen toimitus

Leki Venom SL 3D, hiihtosauvat, neonvaaleanpunainen

Paino 282 g. Kevyet ja vahvat hiihtosauvat, joissa on Leki'n 3D-liipaisujärjestelmä kahvassa
169 EUR
Leki WCR TBS SL 3D, hiihtosauvat, punainenIlmainen toimitus

Leki WCR TBS SL 3D, hiihtosauvat, punainen

Paino: 299 g. Alumiininen World Cup -malli, jossa on optimaalinen aerodynamiikka ja Trigger 3D -järjestelmä
99 EUR

 Leki hiihtosauvat ja hiihtohanskat 

Leki valmistaa hiihtosauvoja kaikkiin käyttötarkoituksiin, ja yhteinen nimittäjä on, että kaikki sauvat ovat korkealaatuisia. Kaikki Leki-suksisauvat ja hiihtohanskat sekä kehitetään että valmistetaan Liekin omissa tehtaissa Saksassa ja Tšekin tasavallassa, jotta haluttu laatu säilyy. Leki tarjoaa sauvoja ja hanskoja monenlaisiin urheilulajeihin: alppihiihtoon, freeride/off-piste-hiihtoon, retkeilyyn/randonee-hiihtoon, maastohiihtoon, maastojuoksuun, vaellukseen ja kävelyyn. 
 

Kestävä kehitys Lakilla

Liekin perustajat uskovat vahvasti siihen, että jokaisen tulisi ottaa vastuu omista teoistaan - ja tämä pätee myös laadun valintaan, kierrätykseen, korjaamiseen ja varusteista huolehtimiseen. Vuodesta 1996 lähtien kestävä kehitys on ollut tärkeä osa tuotantoa. Suksisauvojen innovatiiviseen, älykkääseen ja pitkäikäiseen tuotantoon on panostettu voimakkaasti, samoin kuin jo käytettyjen osien uudelleenkäyttöön ja korjaamiseen. 
 

Leki - Innovatiiviset ja korkealaatuiset hiihtosauvat

Leki on jo vuosia ollut monien ammattilaishiihtäjien ja muiden päivittäin tunturissa työskentelevien suosikkimerkki. Tämä johtuu siitä, että Leki tarjoaa laatua ja ainutlaatuista järjestelmää, johon harva muu merkki pystyy vastaamaan. Lekin oma Trigger-järjestelmä tarkoittaa, että voit yhdistää Leki-suksikäsineet ja Leki-suksisauvat optimaalisen mukavuuden, hallinnan ja turvallisuuden takaamiseksi. Jos kaadut mäessä, sauvat napsahtavat pois päältä, mikä minimoi loukkaantumisriskin. Toinen Lekin erikoisuus on niiden kevyet hiilikuitupuikot, jotka ovat yhtä kestävät kuin perinteiset alumiiniset hiihtosauvat. Leki kehittää hiihtovälineitään jatkuvasti, ja yli 250 patenttia on osoitus sen innovatiivisesta lähestymistavasta hiihtoon ja ulkoiluvälineisiin.
 
 
Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.