Tarina AktiivinenTalvi.fi:n takaa

Kaikki alkoi vuonna 2000

AktiivinenTalvi.fi perustettiin tarjoamaan varusteita hiihtoharrastajille ympäri Eurooppaa. Sisäiset hiihtäjämme haluavat intohimoisesti jakaa rakkautensa hiihtämiseen kaikkien asiakkaidemme kanssa.

Haluamme, että tämä intohimo paistaa läpi sähköpostitse, chatin kautta tai puhelimitse, ja olemme täällä antamassa sinulle opastusta, jota tarvitset etsimiesi varusteiden löytämiseksi.

Nykyään tarjoamme myös laajan valikoiman ulkoiluvälineitä, laukkuja jne.

Tehtävämme

Meillä on yksinkertainen missio, joka on tarjota ensiluokkaista asiakastyytyväisyyttä. Uskomme, että tämä saavutetaan erittäin henkilökohtaisella palvelukokemuksella ja tarjoamalla valikoima laitteita, jotka sopivat kaikenikäisten ja -luonteisten tarpeisiin.

Tarjoamme:
- Alhaiset toimitushinnat
- Luokkansa parasta asiakaspalvelua hyvin henkilökohtaisella tasolla

Kestävät arvot 🌱 🌍

AktiivinenTalvi.fi on enemmän kuin pelkkä verkkokauppa. Vaikka haluamme aina harjoittaa tervettä ja kannattavaa liiketoimintaa, haluamme myös auttaa säilyttämään terveen ja kestävän ympäristön.

Siksi teemme kaikkemme minimoidaksemme ympäristövaikutuksemme. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme vähentäneet sähkönkulutustamme 33 prosenttia kahden viime vuoden aikana. Tämä on seurausta siitä, että perinteinen valaistus on korvattu nykyaikaisilla LED-valoilla. Tämä on vähentänyt päästöjämme 18 hiilidioksiditonnilla vuodessa.

Lisäksi olemme vähentäneet paperin käyttöä varastossa tehtäviin tilaustulosteisiin 50 prosenttia. Olemme myös korvanneet entisen työsuhdeautomme KIA Ceed Hybridillä.

Nämä ovat vain muutamia kohtia, joissa olemme tehneet voitavamme, ja lupaamme keskittyä tähän myös tulevaisuudessa.

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.