Palautus

Täältä voit helposti tilata ja ladata pakettitarran, jota voit käyttää niiden tavaroiden kanssa, jotka haluat palauttaa Aktiivinentalvi.fi.
Muista, että sinulla on 14 päivän palautusoikeus. 14 päivää alkaa siitä päivästä, kun paketti on toimitettu sinulle tai kun se on noudettavissa pakettikaupasta.

Huomaa, että pakettitarra on voimassa vain enintään 10 kg: painoisille lähetyksille. Palautusetiketin hinta on 16€, jonka vähennämme palautettavista tuotteista.

Klikkaa alla olevaa painiketta löytääksesi ja ladataksesi palautusetiketin:

Tulosta palautusetiketti


Kysymyksiä palautuksista?

Olemme pidentäneet 15. marraskuuta ja 23. joulukuuta välisenä aikana ostettujen joululahjojen palautusoikeutta.

 
Nämä tilaukset voi palauttaa ja vaihtaa 5. tammikuuta asti.

Ympäristösyistä olemme päättäneet olla sisällyttämättä paketteihimme palautuslähetyslappua, joten sinun on tulostettava palautuslähetyslappu itse. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit maksaa palautuslähetysetiketin paikallisessa postitoimistossa*. Muista hankkia pakettitunniste ja kuitti palautetusta paketista, sillä tämä on turvasi siltä varalta, että jotain tapahtuu kuljetuksen aikana.

 
* Lähetetty osoitteeseen:
 
AktiivinenTalvi
Damvej 114
8471 Sabro
Tanska

Jos käytät palautusetikettiä, veloitamme 16 euron maksun, joka vähennetään palautettavasta summasta. Voit myös lähettää paketin takaisin omalla kustannuksellasi osoitteeseen AktiivinenTalvi, Damvej 114, 8471 Sabro, Tanska.

Kun palautat paketin, kestää usein 2-4 päivää, ennen kuin saamme sen varastoon. Tämän jälkeen tarkistamme, että tuote ja palautus kokonaisuudessaan ovat kunnossa, ennen kuin voimme palauttaa rahasi.

 
 
Pyrimme käsittelemään kaikki palautukset 2-3 työpäivän kuluessa ja palautamme rahasi heti, kun palautus on vahvistettu. Käyttämästäsi maksutavasta riippuen saattaa kuitenkin kestää vielä 1-2 työpäivää, ennen kuin rahat palautetaan tilillesi.

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.