Tarvitsetko opastusta?


Aukioloajat

  • Maanantai - torstai: 8:00 - 16:00
  • Perjantai: 09:00 - 16:30

Aukioloajat

Lähetä meille sähköpostia

info@aktiivinentalvi.fi

Usein kysytyt kysymykset

Olemme täällä auttamassa ja opastamassa sinua

Tervetuloa AktiivinenTalvi.fi-sivustolle. Lue lisää meistä alta ja ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää meistä enemmän.

AktiivinenTalvi on tanskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2000. Aloitimme myymällä hiihtovaatteita tanskalaiselta verkkosivustolta www.skiwear4u.dk. Tämä alkoi ostamalla oikeudet DIEL-hiihtovaatteisiin, jotka ovat edelleen yksi myydyimmistä hiihtovaatemerkeistämme.

Myöhemmin omistajaryhmää laajennettiin ja perustettiin LogiTrade Aps. Nykyään Logitrade Aps omistaa kaikki AktiivinenTalvi-sivustot ja vastaa päivittäisestä liiketoiminnasta. Vuonna 2017 muutimme nykyisiin tiloihimme Tanskan Sabrossa sijaitseviin toimitiloihin.

“Meidän ei tarvitse olla suurimpia, mutta meidän on oltava parhaita.”

AktiivinenTalvi.fiin tavoitteena ei ole olla Euroopan suurin hiihtovaatteiden ja hiihtovarusteiden verkkokauppa, vaan olla paras! Siksi pyrimme olemaan parempia päivittäin. Pyrimme tarjoamaan parasta palvelua, koska me AktiivinenTalvi:ssa uskomme, että laadulla on väliä.

Odotamme, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Toimitamme 1-3 arkipäivän kuluessa ja teemme yhteistyötä tunnustettujen yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta toimitamme tuotteet nopeimmin ja turvallisimmin, missä tahansa oletkin!
Card image

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.