Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua tai ohjausta? Tältä sivulta löydät kaikki tiedot toimituksesta, palautuksesta, vaihdosta ja kaikesta muusta, mikä liittyy ostoksiin AktiivinenTalvi.fi:ssä. Valitse alla oleva kategoria - tai löydä vastaus tämän sivun alareunassa olevista "Usein kysytyistä kysymyksistä".

Asiakaspalvelutiimimme on tavoitettavissa maanantaista torstaihin kello 9-17 ja perjantaisin kello 16.30 asti.FAQ - Usein kysytyt kysymykset

 Löydät kaikki tiedot palautuksista tästä linkistä. Muista noudattaa sivulla olevia ohjeita.

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@aktiivinentalvi.fi, jos sinulla on ongelmia tilauksen loppuunsaattamisessa.
 

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian, niin teemme parhaamme pysäyttääksemme lähetyksen, mutta emme voi taata mitään. Jos tilauksesi on jo lähetetty, sinulla on 14 päivän palautusoikeus ja sinun on palautettava tilauksesi normaalisti. Lue palautuksista täältä.

 Lue kaikki hintatakuusta tästä linkistä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

 Jos haluat valittaa viallisesta tuotteesta, voit lukea lisää valituksista tästä linkistä. Muista ottaa meihin yhteyttä ENNEN kuin lähetät viallisen tuotteen takaisin meille.

 

 Valitettavasti meillä ei ole fyysistä myymälää.

 
Jos et ole varma oikeasta koosta, suosittelemme tilaamaan useita kokoja ja palauttamaan väärät koot.

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.