GogglesocGogglesoc

Gogglesoc

 Gogglesoc suojakotelo suojalaseillesi

Gogglesoc on aivan uusi yritys, joka aloitti tuotteidensa myynnin viime talvena. Vaikka yritys on hyvin nuori, se on jo vakiinnuttamassa asemaansa vahvana tuotemerkkinä hiihtomaailmassa ja saanut paljon huomiota niin kuluttajilta, hiihtoliikkeiltä kuin hiihtäjiltäkin. 
 
Gogglesoc on jo alkanut myydä suojapeittojaan suurimmassa osassa maailmaa ja osallistuu aktiivisesti kaikille suurimmille messuille. Gogglesoc tekee yhteistyötä myös urheilijoiden, kuten Simon d'Artois'n (entinen X Games -kultamitalisti) kanssa, joka toimii tuotemerkin lähettiläänä. 
 
Sen lisäksi, että Googlesoc suojaa suojalaseja naarmuilta ja vaurioilta, se toimii myös puhdistusliinana. Lisäksi tuotteet ovat erittäin siistejä ja loistava lisävaruste, joka voi viimeistellä tyylin rinteessä.
 
Googlesocia voi käyttää muun muassa näissä olosuhteissa: 
 
Gogglesoc kan bruges til mange ting - beskyttelsescover til skibriller
 

Gogglesoc on ympäristöystävällinen

Tiesitkö, että Gogglesoc-tuotteet ovat itse asiassa ympäristöystävällisiä? Materiaalissa käytetyt mikrokuidut valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista, ja yhdestä muovipullosta voidaan valmistaa kolme uutta Gogglesocia. Lisäksi pakkauksissa käytetään kierrätysmateriaaleja yrityksen ympäristövaikutusten minimoimiseksi.
Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.