Aurinkolasit lapsilleAurinkolasit lapsille

Aurinkolasit lapsille

Demon Rock, aurinkolasit, juniori, musta

Demon Rock, aurinkolasit, juniori, musta

Kevyet ja kestävät lasten aurinkolasit, joissa on polarisoidut linssit. 6-11-vuotiaille lapsille
35 EUR
Cairn Turbo, aurinkolasit, juniori, vaaleanpunainen/turkoosiLOPPUUNMYYNTI

Cairn Turbo, aurinkolasit, juniori, vaaleanpunainen/turkoosi

Urheilulliset, vankat ja hyvin istuvat lasten aurinkolasit, jotka suojaavat tehokkaasti lapsesi silmiä. 8-10-vuotiaille lapsille
23 EUR
29 EUR
Cairn Tube Strap

Cairn Tube Strap

Aurinkolasinauhat aurinkolaseille
5 EUR

 Löydä hiihtoaurinkolasit lapsesi hiihtolomalle

Kun olet hiihtolomalla, altistut auringolle enemmän kuin mihin olet tottunut kotona. Usein eri hiihtokeskuksissa on hyvä sää, ja aurinko voi polttaa, vaikka olisi kylmä. Siksi on hyvä idea ostaa lapsellesi aurinkolasit, jotka suojaavat hänen silmiään UV-säteiltä. Säteet ovat yleensä terävämpiä hiihtolomilla, koska ne heijastuvat ja lisääntyvät lumesta ja jäästä.
 
Aurinkolasit eivät ole vain hyvä silmien suojaus. Niitä on myös mukava käyttää, sillä hyvin kirkas valo voi helposti sokaista. Aurinkolaseja kannattaa käyttää rinteessä vietetyn upean päivän jälkeen, kun palaat takaisin kaupunkiin ja ulkoilmaan. Toisaalta tarvitset hyvät lasten laskettelulasit, jos olet rinteessä. 
 

Lasten aurinkolasit hintatakuulla

Aktiivinentalvi myy lasten aurinkolaseja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on hintatakuu aurinkolaseillemme ja kaikille muille tuotteillemme. Tämä tarkoittaa, että et löydä samanlaisia aurinkolaseja halvemmalla mistään muualta. Voit siis aina olla varma edullisesta hinnasta ja hyvästä kaupasta, kun teet ostoksia Aktiivinentalvilla.
 
Kun lähdet hiihtolomalle koko perheen kanssa, tarvitset lapsellesi muutakin kuin aurinkolasit. Tarvitset erilaisia lasten hiihtovaatteita, jotka ovat sekä kestäviä että helppoja liikkua. Vaatteiden laatuvaatimukset ovat korkeat, sillä lapset leikkivät lumessa ja kuluttavat materiaaleja paljon.
Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.