Naisten hiihtosettiNaisten hiihtosetti

Naisten hiihtosetti

 Hanki hyvät tarjoukset naisten hiihtopakkauksista

Me AktiivinenTalvella olemme nyt mahdollistaneet sinulle naisten hiihtosarjan ostamisen. Aiemmin oli mahdollista ostaa vain hiihtotakit ja -housut erikseen, mutta nyt voit ostaa valmiiksi kootun hiihtosetin, josta saat hyvän tarjouksen ja säästät paljon rahaa. Ostamalla hiihtosetin AktiivinenTalvista voit usein säästää jopa 50 % esimerkiksi Helly Hansenin, Kilpin, Dielin ja 4F:n kaltaisista merkeistä.
 
Suksisarjoja on saatavilla monissa eri vaihtoehdoissa, joista löytyy varmasti jotain jokaiseen naisten makuun. Saat esimerkiksi klassiset mustavalkoiset suksisarjat sekä huomiota herättävät ja erittäin värikkäät suksisarjat punaisena, keltaisena tai vaaleanpunaisena. On myös suksisarjoja, joissa on kauniita kuvioita ja erikoismalleja.
 
Suksisarjoja löytyy kaikissa kokoluokissa. Valikoimamme ulottuu koosta S aina 7XL:n suksisarjoihin asti. Meiltä löytyy kaikki koot siltä väliltä, ja tässä yhteydessä on syytä huomioida, että hiihtosetin hiihtotakki ja hiihtohousut ovat oletusarvoisesti samankokoisia. Tämä on kuitenkin mahdollista muuttaa, jos otat nopeasti ja helposti yhteyttä asiakaspalveluun.
 

Naisten suksisarjat - hyvät ominaisuudet ovat tärkeitä

Kun valitset oikeanlaista naisten hiihtosettiä, on useita seikkoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Suksisetti ei ole pelkkä suksisetti. Eri suksisettien laadussa ja ominaisuuksissa voi olla suuria eroja, joten sinun on varmistettava, että naisten suksisetti kestää ne sääolosuhteet, joissa matkustat.
 
Hiihtosetti koostuu hiihtohousuista ja hiihtotakista. Molemmissa tuotteissa on tärkeää, että ne ovat hengittäviä ja vedenpitäviä. Et saa kastua, jos sää on huono, ja sen on myös oltava sellainen, että kosteus kehostasi pyyhkiytyy pois, jos hikoilet ja olet fyysisesti aktiivinen. Löydät eri ominaisuudet, kun katsot kunkin suksisarjan tuoteselostetta.
 
Hiihtosetin vedenpitävyyden tulisi olla vähintään 5 000-10 000 mm, ja hengittävyyden on hyvä olla vähintään 5 000-10 000 g/m2/vrk. Näiden ominaisuuksien lisäksi sinun kannattaa tarkastella myös ominaisuuksia ja materiaaleja, joita valitsemasi naisten suksisetti sisältää.
 
On esimerkiksi tärkeää, että hiihtohousuissa ja -takissa on vedenpitävät vetoketjut, teipatut saumat ja lumisuojat, jotta et kastu ja palele, jos kaadut lumessa. On myös hyvä, että sinulla on hyvät ja suuret taskut, joissa voit säilyttää arvokkaita tavaroita, kuten lompakkoa ja puhelinta, hiihtäessäsi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sinun on päätettävä, haluatko 2-kerroksisista hiihtohousuista ja hiihtotakista koostuvan hiihtosetin vai 3-kerroksisen. Lisäkerros tarjoaa hieman enemmän kestävyyttä ja hengittävyyttä, mutta hinta on luonnollisesti korkeampi.
 

Löydä halpa naisten suksisetti Skisportista.

Kun teet ostoksia AktiivinenTalvi, voit aina löytää hyvän tarjouksen ja halvan hinnan. Tämä ei ole poikkeus, kun kyse on naisten suksisarjoista. Olemme koonneet hyvän tarjouksen, jotta meillä on aina markkinoiden paras hinta. Se on turva, jonka annamme sinulle, sillä meillä on 103 % hintatakuu. Samalla saat täyden palautusoikeuden ja nopean päivittäisen toimituksen.
Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.