ReccoRecco

Recco

Recco kypärä Rescue, heijastin, punainenmusta

Recco kypärä Rescue, heijastin, punainenmusta

RECCO-heijastin kypärään kiinnitettäväksi
24 EUR

 

Kun onnettomuus tapahtuu, RECCO voi pelastaa hengen. RECCO on pelastusjärjestelmä, jota käytetään ihmisten paikantamiseen hengenpelastushetkillä. Heijastimet auttavat pelastushenkilöstöä, joka löytää ilmaisimiensa avulla lumivyöryn loukkuun jääneet ihmiset tai jos olet eksynyt esimerkiksi vaelluksella.

Nykyään yli 900 hiihtokeskusta käyttää RECCOn pelastusjärjestelmää, eikä sitä enää käytetä vain lumivyöryn loukkuun jääneiden ihmisten löytämiseen, vaan helikopterin avulla voidaan nyt etsiä myös metsästä, vedestä ja lumesta. Yhä useammat tuotemerkit alkavat käyttää RECCO-heijastimia vaatteissa ja varusteissa myös kesäaktiviteeteissa.

Käyttämällä näitä RECCO-heijastimia vaatteissasi, hiihtokengissäsi, kypärissäsi, kengissäsi tai kelloissasi lisäät mahdollisuutta tulla löydetyksi lumisateessa tai muissa hätätilanteissa nopeammin kuin käsin etsimällä. RECCO-heijastimet eivät vaadi virtaa tai aktivointia toimiakseen optimaalisesti. Järjestelmä ei vaadi sinulta mitään koulutusta, kiinnitä vain lähetin hiihtokenkiin tai vaatteisiin.

 

 

Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.