Miesten hiihtosettiMiesten hiihtosetti

Miesten hiihtosetti

Kilpi Teddy/Rhea, mies, mustaIlmainen toimitusSäästä 50 %

Kilpi Teddy/Rhea, mies, musta

Klassinen suksisetti yksinkertaisella mallilla
180 EUR
Ortovox 3L Ortler, aseta, miesten, vihreäIlmainen toimitusSäästä 30 %

Ortovox 3L Ortler, aseta, miesten, vihreä

Tukeva, tuulenpitävä ja vedenpitävä kuoripakkaus alppilajeihin. Vesisarakkeen paine: 20 000 mm
699 EUR
Kilpi Turnau/Methode, mies, mustaIlmainen toimitusSäästä 49 %

Kilpi Turnau/Methode, mies, musta

Klassinen suksisetti yksinkertaisella mallilla
265 EUR

 Säästä jopa 50 % miesten hiihtosarjoissa

Voit säästää paljon rahaa, jos ostat edullisen hiihtosetin AktiivinenTalvista. Meillä on laaja valikoima, jossa on hyviä tarjouksia markkinoiden parhaista tuotemerkeistä. Olemme itse koonneet suksisettimme varastossamme olevista suksihousuista ja suksitakeista. Sen sijaan, että ostaisit nämä kaksi tuotetta erikseen, voit säästää rahaa valitsemalla valmiiksi kootun miesten suksisetin. Tyypillisesti voit säästää jopa 50 %, kun ostat meiltä.
 
Mutta argumentit AktiivinenTalvi-ostosten tekemisen puolesta eivät lopu tähän. Sen lisäksi, että saat miesten suksisarjat edullisesti, saat myös 103 %:n hintatakuun koko valikoimastamme. Voit siis olla varma, että saat AktiivinenTalvista aina halvimman hinnan ja parhaat tarjoukset. Lisäksi saat nopean toimituksen arkipäivisin ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää - esimerkiksi suksisarjan koosta.
 

Löydä oikea suksisetti hiihtolomaasi

Oikean suksisetin löytäminen on tärkeää, kun lähdet hiihtolomalle. Odotat lähtöä pitkään, joten olisi todella sääli, jos pääsisit vuorelle ja huomaisit, että hiihtopukusi ei ole tarpeeksi lämmin tai ei sovi. Siksi on viisasta ostaa laadukas hiihtopuku, jossa on hyvä eristys. Lisäksi kannattaa tietenkin aina tarkistaa, että vaatteen koko on oikea.
 
Meiltä AktiivinenTalvella löytyy hiihtosarjoja kaikissa kokoluokissa, joten ei pitäisi olla haastavaa löytää jokaiselle sopivaa suksipukua. Lisäksi meillä on laaja valikoima hiihtokalsareita ja fleecepuseroita, jotka on aina hyvä ottaa mukaan hiihtolomalle, jotta et päädy palelemaan.
 

Osta laadukas miesten hiihtosetti

On tärkeää pitää silmällä ostamasi hiihtosetin ominaisuuksia. Kuinka hyvin se kestää vettä ja kuinka hyvin se siirtää kosteutta pois? Tämä on tärkeää tietää, jotta voit olla varma, että hiihtosetin housut ja takki kestävät olosuhteet, joissa niitä käytetään.
 
Tässä on kaksi parametria, joihin sinun on kiinnitettävä huomiota. Ne ovat vedenpitävyys ja hengittävyys. Vedenpitävyys mitataan vesipatsaanpaineena, joka kertoo, kuinka hyvin hiihtosetti pitää veden ulkona. Täällä 3 000-4 000 mm:n vesipatsaanpaine riittää yleensä pitämään veden poissa hiihtotakista, mutta jos sitä käytetään kovemmissa olosuhteissa tai haluat vain varmistaa, että laatu on huippuluokkaa, on suositeltavaa hankkia setti, jonka vesipatsaanpaine on vähintään 5 000-10 000 mm.
 
Toinen asia on hengittävyys, joka kertoo, kuinka hyvin hiihtopukusi pystyy siirtämään kosteuden pois kehostasi. Jos hengittävyys on heikko, voit helposti ottaa riskin kastua ja jäätyä. Hyvä hengittävyyden taso on noin 3000 g/m2/vrk, mutta on viisasta pyrkiä 5-10 000 g/m2/vrk, jos haluat olla varmuuden vuoksi.
 
Vedenpitävyyden ja hengittävyyden lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös seuraaviin asioihin, jotka luonnehtivat hyvää miesten hiihtosettiä:
- Teipatut saumat, jotta vesi ei pääse haavoittuviin kohtiin.
- Lumisuojat, jotka estävät lunta pääsemästä takin alle
- Suuret ja tukevat vetoketjut, jotta niihin on helppo tarttua hiihtohanskoilla eikä ne mene rikki
- Hyvät taskut tavaroiden säilyttämiseen hiihtäessä (mukaan lukien tasku hissikortille)
- Suuri liikkumisvapaus, joten voit maksimoida vapautesi hiihtäessäsi.
 
Voit lukea lisää kaikista näistä ominaisuuksista, jos klikkaat yksittäistä suksisettiä ja luet tuotekuvauksen. Toivottavasti löydät tarpeisiisi sopivan suksisarjan. Jos tarvitset apua, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua aina mielellään hyvällä vastauksella.
 

 

Alkuun

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.