Yleiset sopimusehdot

Hinnat


Kaikki hinnat sisältävät Tanskan arvonlisäveron (25 %). Verkkosivustolla mainitut hinnat ovat mahdollisia virheitä lukuun ottamatta, ja meillä on oikeus muuttaa hintoja ilman ennakkoilmoitusta.

Tilaukset loppuneet varastosta


Verkkosivuston tuotteisiin sovelletaan mahdollisia toimitusvirheitä jne.

Lähetys-, toimitus- ja muut sopimukset


DPD (tai Tanskan posti) hoitaa toimituksen. Sopimukset tehdään englanniksi.

Tilausvahvistukset


Kopio tilausvahvistuksesta näytetään tapahtuman päätyttyä. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on ilmoittanut oston yhteydessä. Toinen tilausvahvistus voidaan pyytää osoitteesta info@aktiivinentalvi.fi

Toimitus- ja palvelukulut


Toimitus tapahtuu PostNordin tai GLS:n kautta Katso lisätietoja täältä: https://aktiivinentalvi.fi/faq/toimitus

Toimitus kestää yleensä 3-5 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Jos artikkeli viivästyy, asiakkaaseen otetaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Maksu luottokortilla


Heti kun tilaus on vastaanotettu, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen. Tämä sähköposti sisältää maksun loppusumman ja tilausnumeron.

Kun tilaus on lähetetty, asiakas saa sähköpostiviestin, jossa on linkki laskuun, joka on saatavilla verkossa.

Peruuttamisoikeus


Asiakkaalla on 14 päivän peruutusoikeus siitä päivästä alkaen, jona hän vastaanottaa tilauksen. Jos asiakas katuu ostosta, hänen on omaan lukuunsa palautettava tilaus seuraavaan osoitteeseen:

AktiivinenTalvi.fi / ePortaler ApS
Damvej 114
DK-8471 Sabro
Tanska

Tämä on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tai kieltäytymällä vastaanottamasta tilausta postipalvelusta. Jos asiakas palauttaa tilauksen, sen on oltava samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Tarroja yms. ei saa poistaa tilauksesta. Tilauksen lisäksi, jonka on oltava hyvin pakattu, toivotaan palvelun vuoksi, että mukaan liitetään kopio laskusta. Lisäksi on suositeltavaa lähettää tilaus pakettina, sillä vain siten posti voi antaa kuitin paketin lähettämisestä. Jos asiakas päättää palauttaa tuotteet, palautuksen hinnaksi on laskettava 15 € tuotteista riippuen. Joidenkin suurten tuotteiden voi olettaa maksavan enemmän suurten pakettien koon vuoksi.

Jos asiakas käyttää peruutusoikeuttaan, maksu palautetaan heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja tarkastaneet sen. Summa siirretään asiakkaan pankkitilille.

Tietojen rekisteröinti


AktiivinenTalvi.fi rekisteröi asiakasrekisteriin asiakkaan nimen ja osoitteen sekä laskun oston yhteydessä. Näin varmistetaan, että tilaus lähetetään oikeaan osoitteeseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin, mutta AktiivinenTalvi.fi säilyttää rekisteröintiä viisi vuotta, kuten laki määrää. Tietojen vastuuhenkilö on yrityksen johto. Lisäksi henkilötietoja koskeva politiikkamme on nähtävissä täällä.

Valitusten käsittely


Asiakkaalla on 2 vuoden reklamaatioturva tilauksen vastaanottamisesta alkaen, mikä tarkoittaa, että asiakas voi saada tuotteet korjattua, korvattua, rahat takaisin tai alennuksen, kaikki tilanteesta riippuen. Tämä määräytyy tietenkin valituksen oikeutuksen mukaan.

Jos tilaus viivästyy tai siinä on vika, asiakas voi käyttää alla olevaa osoitetta tai puhelinnumeroa valituksia varten. Valitukset on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun vika on havaittu tai se olisi pitänyt havaita tuotteen normaalin arvioinnin perusteella. Asiakas voi reklamoida kirjallisesti tai suullisesti. Reklamaatio-oikeus raukeaa Tanskan tavaranmyyntilain 83 §:n 1 momentin mukaan kahden vuoden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta, ellei toisin ole sovittu.

Kun AktiivinenTalvi.fi saa valituksen tilauksesta, valitus käsitellään mahdollisimman nopeasti. Jos tilaus joudutaan palauttamaan AktiivinenTalvi.fi:lle, tämä toteutetaan ilman kustannuksia asiakkaalle oikeutettujen reklamaatioiden osalta.

Yhteystiedot:


AktiivinenTalvi.fi / ePortaler ApS
Damvej 114
DK 8471 Sabro, Tanska
Sähköposti: aktiivinentalvi.fi
CVR-nr: 36 05 43 87
Founded: 2023

Nämä ehdot ovat yleinen standardi, ja yhdessä muun Tanskan lainsäädännön kanssa ne säätelevät oston ehtoja.

Asiakkaamme rakastavat meitä
    
Yli 500,000 asiakasta vuodesta 2003.